BESTYRELSEN

formand

Søren Bojer Nielsen 
Tlf. 28340912

s.bojer@hotmail.dk

 

NÆSTFormand

Line Hell Hansen
Tlf. 24486236

line.hell.hansen@icloud.com

Medlem

Christina Aastrand

Medlem

Cecilie Rosenmeier
Traps allé 11,1  2500 Valby

Tlf. 21451528


undervisnings-leder

Dorte Nørgaard
Tel. 29291216

dorte.norgaard@gmail.com

kasserer

Graeme Keith
  Tlf. : 53667951

graemekeith@cantab.net

 

 

 

 

suppleanter

Kommitteret for lærergruppe

Caroline Tarras-Wahlberg


Tlf. 21707093

ctarrasw@hotmail.com


REVISOR OG REGNSKABSASSISTANCE 

Revision

One Revision A/S
Statsaut. Revisor Hans Grube
Tlf. 70231611

hgr@onerevision.dk


Regnskabs-assistance

John Dalgaard
Tlf. 27119975

jd@johndalgaard.dkDet Danske Suzuki Instituts bestyrelsesformand er Søren Bojer Nielsen, som er et velkendt ansigt i kulturlivet fra sine tidligere poster i musik- og fondsmiljøet. Søren har en solid ledererfaring og et indgående kendskab til det klassiske musikliv, idet han bl.a. har været chef for Copenhagen Phil og producent for DR SymfoniOrkestret. Desuden har han erfaring fra den kulturpolitiske scene som tidligere formand for Statens Kunstfonds Musikudvalg og Kulturministeriets Tænketank for musikskoler. 

Download pressemeddelse


Lars Grunth – 1938-2015


Den 29. december 2015 døde Det Danske Suzuki Instituts mangeårige bestyrelsesformand Lars Grunth efter kort tids sygdom. Lars Grunth havde en lang og alsidig karriere i dansk musikliv. Han var dels udøvende musiker, bl.a. i mange år solobratschist i Sjællands/Tivolis Symfoniorkester, dels var han en centralt placeret organisator i dansk musikliv, ikke mindst i sit 25-årige virke som Tivolis musikchef.

Fra han blev formand for DDSIs bestyrelse i 1999 til sin død, styrede Lars Grunth med sikker hånd Instituttet gennem en vanskelig tid med utilfredsstillende lokalemæssige rammer og usikre økonomiske vilkår. Lars Grunth var den drivende kraft i Instituttets mangeårige bestræbelse på at samle alle Instituttets aktiviteter under én hat, et arbejde der kronedes med held i 2014 med DDSIs indflytning i nyistandsatte lokaler i det gamle Radiohus på Frederiksberg. Med flytningen fik Instituttet dels mere plads i tidssvarende lokaler, dels langt bedre muligheder for at dyrke det tætte samarbejde med Musikkonservatoriet som Lars var en varm fortaler for. Det var især Lars’ mange kontakter i musikverdenen der gjorde det muligt at rejse de betragtelige økonomiske midler der skulle til for at muliggøre nyindretningen af lokalerne på Frederiksberg. Lars Grunth arbejdede utrætteligt på at styrke Instituttets stilling og sikre dets fremtid økonomisk. Det var således i høj grad Lars’ fortjeneste at Instituttet som den eneste private musikskole i landet i 2013 opnåede en vis økonomisk sikkerhed i form af en flerårig økonomisk rammeaftale med Statens Kunstråds musikudvalg. På de indre linjer var Lars ikke mindst optaget af at styrke det faglige niveau i DDSIs aktiviteter. Blandt andet i kraft af sin baggrund som professionel musiker var Lars med til at sikre at Instituttet har fastholdt den høje kvalitet i musikundervisningen som er vores brand. 

I DDSIs bestyrelse har vi kendt Lars som en dynamisk og visionær leder med et overskud af energi og humør som ofte lettede stemningen når den pressede økonomi eller forsinkelser i lokalerenoveringen gjorde arbejdet tungt. Lars var ingen paragrafrytter, og han forstod som ingen anden at uden den kreative ånd har en musikskole – og en bestyrelse – ingen eksistensberettigelse. 

Lars vil blive savnet. 

På vegne af nuværende og tidligere bestyrelsesmedlemmer 

Poul Tornøe