forældreundervisning


Forældreholdet består af forældre til børn, der får undervisning på instituttet. Det er ikke et krav, at man kan spille for at deltage på holdet. Alle forældre til nye elever får undervisning, og har man aldrig prøvet at spille violin før efter forældreundervisningen.

Skulle man efter denne undervisning få lyst til at prøve at spille mere, er forældreholdet en mulighed, som man kan melde sig til.

På forældreholdet kan forældre, der har lært at spille violin, også være med. Det er muligt få ajourført sine færdigheder og spille sammen med andre.

Formålet med undervisningen er dels at lære nybegyndere at spille violin, dels at give de øvede nye udfordringer. Man kan også sige, at der et andet mål, og det er, at man som forældre til en Suzuki-elev giver barnet den optimale støtte, og det gør man ved fx selv at spille violin, således som man også under forældreundervisningen bliver opfordret til. Der er også tale om socialt samvær, hvor man kan udveksle erfaringer. 

Undervisningen foregår i princippet på samme måde, som når børnene bliver undervist. Hvis den forældre, der normalt er med til barnets undervisning, også spiller på forældreholdet, vil man via barnets undervisning kunne opfange indlæringen af de teknikker, som er nødvendige for at spille de enkelte stykker. Men teknikkerne må øves og afprøves, og dette klares på forældreholdene. Man kan deltage og spille på barnets violin, eller man leje et instrument via instituttets instrumentbank (kontaktInge-Lis Kalum).

Prisen for undervisning på disse hold fremgår undervisningsgebyroversigten.

Ønsker du yderligere information om holdene, så kontakt Claus.

Se tider for forældrefællestimer


Undervisningsgebyrer
Gebyrer pr. 15. januar 2016
opkræves af Venneforeningen


Forældreintroduktionstimer i august kr. 950

Forældretimer per halvår kr. 950


optagelse på venteliste  

Dit barn kan starte allerede i 3-4 års alderen.  For at få dit barn optaget på ventelisten skal du udfylde en tilmeldingsformular.

Læs mere